Bemutatkozás

Keserű Ernő asztalosmester

Először is hadd köszönjem meg, hogy ellátogatott erre az oldalra!

Biztosíthatom Önt, hogy ha hozzánk fordul, mi segítségére leszünk már akár a tervezés legelső pillanatától, hiszen mi nem csak elkészítjük a bútorokat, de nagy örömmel tervezünk akár egyszerűbb, akár bonyolultabb, divatos darabokat is. Egy bútornak nem csupán funkcionálisan megfelelőnek kell lennie, hanem szerethetőnek is, hiszen ezen tárgyak között töltjük majd időnk nagy részét.

A vállalkozás több mint huszonöt éves fennállása óta sok-sok év tapasztalatával és szakmai tudásával az egyedi bútorgyártás területén mindig törekedett a legmagasabb minőség biztosítására mind az anyagok mind a szolgáltatások terén, hogy Önt elégedett ügyfeleink között tudhassuk.

Nálunk nincsenek sablonok, kötött méretek vagy modulok, adott formák vagy színek – minden szabadon, egyedileg kombinálható.

Tekintse meg válogatásunkat elkészült munkáinkról, bútorainkról. Galériáinkban megnézheti, hogyan teljesítettünk minden lehetséges igényt a funkcióval kapcsolatban, és hogyan rendeltük mellé azt az egyedi formát és stílust, amit megrendelőinkkel közösen álmodtunk meg.

Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével!

                                                                                                                                                                     Keserű Ernő